Diary Of Rizuwan

Tuesday, 26 February 2013


sudah setahun aku tak bukak blog aku ni , dah berabuk abis dah , jenuh kne lap balik satu persatu , hahaa . macam mana la aku bole pula pasword dengan email blog aku ni , dah banyak cerita aku tak tulis dalam blog aku ni , banyak yang tertinggal , sedihnyaa , tapi takpe dah ingat semua ni nanti aku follow up balik blog aku ni , kena edit kasi cantik2 balik ni , tapi aku lupa pulak macam mana nak edit blog ni , grr , haha , apa la aku ni , perlu kan pertolongan dari orang yang arif pasal blog ni , sesiapa bole tolong aku tak ? tolong dengan ikhlas tau , tak nak la tolong mintak upah , hahaa

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 1 March 2012

Tadi petang aku p kedai nak makan . perot lapa la katakan .  baru nak mintak oder jaa . ada 2 orang budak perempuan ni mai dok sebalah aku .  perggg terkejut aku . dengan takda salam teros ja dowang cakap *EH NI BUKAN WAN HANDBALL TOP3 LMS KE ? Aikk .  dalam diam aku jadi tak betol sat . aku cakap dalam hati . eh mcm mna dowang semua ni boleh knl aku ? aku tak kenal dowang pon . mai lepak dengan aku pon tak aku pelawa tiba2 ja tanya soalan mcm tu dkt aku . padahal aku dah kembang dah tadi .  syok habaq hang aweks kenal aku . hahaaa . best jugak kan jadi TOP3 LMS ni kan ramai orang kenal aku . tambah2 awek pulak kan sapa tak mau kan3 @@ . hahaa . . pengajaran jangan RIAK ok :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 29 February 2012

huhu . 9 hari lagi menuju ke ipoh . berdebar-debar2 jantung aku ni .  tak sabar nak masok dalam padang paintball ni . dah lama tak main paintball .  wahh 10,11.3 ni dapat la aku lepas kan rindu aku nak tembak orang . kehkeh .  korang semua nak follow aku g ipoh tak ? wow best klau korang ada .  bole tengok aku main . hahaa . korang minat paintball ? ingin mencuba permianan paintball ? bole je . sediakan duit untuk main je . klau betol2 korang nak main boleh call aku . no aku 017525**** tettt teka laa .  haha .  klau korang betol2 nak main add la FB aku . nnti aku ksi link fanpage aku . dekat setu korang bole tau la berapa harga atau cara permainan dia tu . :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen