Diary Of Rizuwan: Bintang2

Thursday, 10 November 2011

Bintang2

Bintang-bintag . .
Nak tahu tak ?
saya ada seorang yang baik dengan saya
nak tahu tak siapa dia ?
dia adalah orang yg bce msej ni
dulu dia selalu ada dgn saya . sekarang dia da ta ada
Bintang-Bintang
saya tak sngaja nak tnggl kan dia . sy tnggl dia sbb sy bodo
Bintang-Bintang
klau dia ta ada mcm mne ?
boleh Bintang-Bingtang
tlong gntikan sy untuk jga hati dan perasaan dia untuk sy
Bintang-Bintang
Tlong smpai kan kata-kata ni dkt dia
sy harap hubungan sy dn dia akan kembali sprti biasa tp bkn skrng N Tlong sampai kan PAPA SAYANG MAMA . .



Dekat blog awk tu sy da bca da . tp dkt blog sy ni , sy tlis blik apa yg awk da tlis dkt blog awk tu . sy pon harap bnda yg sama akan berlaku tp one day i come at u dear . i Love u 
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

No comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen