Diary Of Rizuwan: FANPAGE

Wednesday, 29 February 2012

FANPAGE

FANPAGE . yeahhh ~ dah lama teringin nak buat FANPAGE . hari ni baru boleh dapat buat fanpage tapi aku tak faham macam mana fungsi fanpage tu .  hehe :D . sapa2 ada nak tolong aku  aja aku tak ? yeahh hari pertama dah ada likes seramai 85 orang likes . wahhh best nyaaa . tak saba nak tunggu hari ecok pulak nak tengok berapa ramai lagi yang nak likes fanpage aku tu . tak lupa pada aienn sebab banyak ajar aku fanpage&blog  . hehee .  blog aku ni pon dia yg tolong edit kan .  haha . thks ye awk cozz banyak tolong sy ^^
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comment:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen